דירה מחולקת וסאבלט
שלום, אני גר בדירה מחולקת בתל אביב (דירה שלי נמצאת כולה בתוך דירה אחרת, יש כניסה אחת ל-2 הדירות), החוזה שלי נפרד מהחוזה של הדירה השנייה. הדיירת בדירה השנייה נסעה לחו"ל וסיבלטה את הדירה שלה לזוג למשך כחודש , הזוג הזה הפך את חיי לגיהנום - הם לא עובדים וכל היום והלילה עושים רעש וצוחקים עלי כשאני מבקש מהם להתחשב. כמו כן בגלל שיש כניסה אחת הם הרבה פעמים משאירים מפתח בדלת ואני נשאר נעול מחוץ לביתי, יש לציין שאני גר בדירה שלי כ7 שנים. ביקשתי מהדיירת שתפנה את האנשים מהדירה והיא מסרבת, פניתי לבעל הבית והוא טוען שאין לו כח להתעסק בזה ושבשביל חודש אחד אני צריך להתאפק. כמו כן אני לא יכול להוכיח שהיא מסבלטת את הדירה היא מצידה טוענת שמדובר בזוג חברים שלה ששומרים לה על החתולים שלה. השאלה מה ניתן לעשות אם בכלל הרי החוזה שלי נפרד ואינו מדבר על מספר דיירים או סאבלט בדירה השנייה.. אודה לתשובה מהירה בברכה אורי
שלום רב הכלתלוי בחוזה ביניכם. אם אין התייחסות תדאג בחוזה הבא לרשום את הדברים החשובים לך גם כן. החוזה צריך לשקף את רצונם וצרכיהם של 2 הצדדים. ברגע שהחוזה נפרד ואין התייחסות - הבעיה נופלת לחיקך. אפשר לרשום מכתב לבעל הדירה לגבי הדברים - דבר שיגרום לו לא להקל ראש בפעם הבאה. בהצלחה,
שאלות נפוצות:
נעמה אביגיל
אנונימי
מיכל שוורצמן