תקלות חשמל בית חדש
החל מספטמבר 2013, שכרתי עם ילדיי בית חדש בסכום לא מבוטל. במשך תקופת החורף בשל בעיות בחשמל בתוך הבית,קרי,נזילות בתוך ארון החשמל, פיצוצי חשמל באמצע הלילה וכדו' נאלצנו לישון מחוץ לבית בתשלום על מנת לאפשר תיקון הנזק בבית,כמו כן, השוכרים בתקופה של חודשיים במשך כל שבת ישבו אצלי בבית, כאשר אני נאלצתי לצאת, לטובת תיקון הנזקים בבית החדש. ראשית, האם מגיע לי פיצוי בעבור זה? כמו כן לקראת סיום חוזה, לאחר מפגש יזום ע"י השוכרים, הודיעו לי האחרונים כי אינם מבקשים שאצא מהבית ולא אמשיך להתגורר בביתם. ללא שום סיבה. הכצעקתה? שמח לתגובה בהקדם....תודה.
שלום רב זכות המשכירים לסיים את החוזה בסופו - גם ללא סיבה אמיתית- כל עוד אין לך אופציה להמשך השכירות. לעניין השאלה ה-1 - העניין תלוי בחוזה בין הצדדים ודורש פרטים נוספים. בהצלחה,
שלום וברכה. ראשית תודה על תגובתך לשאלתי הקודמת. באמצעותה הובהרו לי הדברים טוב יותר .. שאלה לי, לאור סיום השכירות בתום התקופה מצד המשכירים. תקופת השכירות שלי מסתיימת ב01/10/14- עד אז הבית שולם מראש במזומן. אני רוצה לצאת מהבית ב15/08/14, האם אפשרי על פי חוק שיתרת הכסף תשמש את השוכרים לצביעת הבית וסידורו כפי שחתמנו בחוזה או שמא תתכן דרישה נוספת אף על פי שאני יוצאת מוקדם לתקופת החוזה? אודה ך על תגובתך בהקדם. יום טוב, גיל.
שלום הכל לפי המוסכם בחוזה ביניכם. אם הסכמתם כי השכירות תהיה עד 1/10/14 וגם תצבעי את הדירה אזי ייתכן בהחלט דרישה כזאת. כל שינוי צריך להיות בהסכמת הצדדים. בהצלחה,
שאלות נפוצות:
נעמה אביגיל
אנונימי
מיכל שוורצמן