לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דנה

סעיפי חוזה שכירות

שלום רב , חתמנו אני ובעלי על חוזה שכירות בו כתוב במפורש שיש לשמור את החפצים עד תום השהות בדירה .. באחד מן הסעיפים היה כתוב גם מזרון .. עכשיו אני ובעלי ציפינו שאחרי שנעבור דירה הוא ייקח את המזרן הישן שבו ישנו דיירים קודמים ,מפני שלנו אין בו צורך כי קנינו חדש ואמרנו לו זאת לפני ..(הגיוני שלא נישן על מזרון משומש) אך בעל הדירה לא הסכים לאחר שעברנו דירה ואף הוסיף בנוסף שזה מחובתנו לשמור על המזרן הישן והמשומש בביתנו ועם יהיה בו פגם כלשהו נצתרך לשלם מכיסינו .. אני מציינת גם שהדירה קטנה מאוד . ולכן לא הייתה ברירה ושמנו אותה מאחורי מכונת כביסה .התברר שהייתה נזילה מהמכונה ולא ידענו על כך והמזרן פשוט נצבע בשחור בגלל העובש ..האם המשכיר רשאי לדרוש מאיתנו תשלום פיצויים בגין המקרה הנ''ל? והאם זה מחובתו של בעל הדירה לקחת את הדברים הלא שימושיים מהדיירים כאשר הם מבקשים ? אשמח מאוד עם תענה לי תודה רבה ..

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם הסכמתם לשמור על מזרן בחוזה ביניכם אז הסכמתם כבר. המו"מ הוא לפני החתימה לא אחריה. לכן אתם מחוייבים לשמור את המזרן. בהצלחה,

דנה

לפני החוזה ובמהלכו אמרנו לו שאין לנו צורך במזרן והוא הסכים שיקח אותו .. לאחר שבוע כאשר אנחנו עוברים דירה אנו רואים שהוא לא לקח וכאשר התקשרנו אליו הוא כבר לא רצה לקחת אבל הכל נאמר במילים בלבד ולא הייה הסכמה בכתב .. . וזו הבאסה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר