לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אביאל

בעיה בצ'קים לדירה

שלום, אני שוכר יחידת דיור ומסיים חוזה החודש, ב31 לאוגוסט. בעלת הדירה משום מה לא הפקידה את הצ'ק של יולי, ולפתע אני מגלה שהיא הפקידה את שני הצ'קים, גם של יולי וגם של אוגוסט, ביחד. האם זה חוקי דבר שכזה? אני סטודנט והדבר הזה הוא מאוד כבד עליי, והיא אפילו לא הודיעה לי שהיא הולכת לעשות מהלך כזה..

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב כל עוד לא קבעתם אחרת בחוזה ביניכם - מהלך זה הינו חוקי. אמנם רצוי ליידע אותך עליו - אולם מנגד אתה צריך לדאוג להשאיר את הכסף לשכירות בחשבון. בהצלחה,

אביאל

בחוזה נאמר כך: "עם חתימת החוזה ישלם השוכר **** ש"ח עבור חודש נובמבר 2013 ועוד 9 שקים ע"ס **** ש"ח כ"א לכל 1 בחודש" מלבד זה אין עוד התייחסות בחוזה לעניין שיקים, חוץ מעניין שיק ביטחון. החלק הזה או בע"פ/שיחת טלפון או באס אמ אסים-אנחנו סיכמנו בינינו שכל ראש חודש היא מחזירה לי את השיק הרלבנטי, ואני נותן לה מזומן במקום. לפני חמישה חודשים בערך, באמצע החוזה, התחלנו לנהל מצב שהיא תפקיד את השיקים, אך לפני כל הפקדה היא הייתה מודיעה לי. משום מה את יולי היא לא הפקידה בזמן שלו, לא אומרת לי שום דבר, ופתאום בתחילת אוגוסט אני רואה הורדה של שניהם, וכל זה מבלי להודיע לי שום דבר!! אני לא יודע איך הבנק אישר את זה, קרוב לוודאי שהשיקים היו חוזרים. ההורדות של שני השיקים חרגו מעבר לפי 2 מהמסגרת עו"ש שלי...

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר