לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
גיא

מחלוקת לגבי חוזה שעתידה להפוך לתביעה.

שכרתי דירה , במהלך מעמד החתימה הצהרתי שאיני מעוניין במזרן שהיה בחדר , (אציין שהמזרן היה ישן ובלוי מאוד ולא ראוי כלל לשינה) בעל הדירה אמר לי לעלות את המזרן לגג, במהלך השנה הייתה הצפה בגג בגלל מצבו הרעועה של הגג, אחרי סיום תקופת השכירות בעל הדירה דורש ממני להחזיר מזרן כרשום בחוזה. (לא ידעתי כלל שאני חתום על מזרן הייתי חתום על עוד דברים שכלל לא היו קימיים כמו שולחן כתיבה ), ציינתי בפניו שהמזרן שהיה במקור נהרס מכיוון ששהה בגג שהיה מוצף , בעל הדירה דורש ממני לעמוד במה שחתמתי בחוזה, החזרתי במקומו מזרן אחר ועדיין בעל הדירה דורש ממני לשלם על מזרן במצב חדש . בעל הדירה הצהיר שהוא ישתמש בצק הפיקדון עד סוף השבוע לקנות מזרן חדש, ואני שוקל לתבוע את הכסף בחזרה, האם זאת זכותי ויש לי הילה לתביעה ?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון אתה מחוייב למה שאתה חתום. אם חתמת על מזרן חדש - אתה מחוייב לחדש. אם המזרון משומש - אתה רשאי להחליפו במצב משומש מה עוד שההצפה בגג לא הייתה באשמתך לפי הבנתי. בכל זאת ע"מ להימנע מהליכים משפטיים מומלץ להגיע לפשרה עם בעל הדירה. מזרון חדש עולה 400-500 ש"ח. תביעה יכולה להגיע לכמה אלפי שקלים - גם אם תנצח בסופו של יום. בהצלחה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר