לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אלעד

בעיה בשכירות

עו"ד בכור שלום רב, אני סטודנט ושוכר חדר בדירת שותפים בב"ש, לפני החתימה על החוזה גיליתי שבחדר ישנו חלון ישן הצמוד לכביש ראשי, מאחר ולא רציתי לחתום בעל הדירה הבטיח כי החלון יוחלף בחלון אטום לרעשים באופן מיידי יהא המחיר אשר יהא, הוא שכנע אותי לא להכניס זאת לחוזה ולסמוך עליו (השותפים לדירה עדים לסיכום וכך גם התכתבות בסלולארי ביני לבין בעל הדירה), מאז חלפו חודשיים והחלון לא הוחלף, לאחר שלחצתי עליו הודיע לי בעל הדירה שאושפז בשל אירוע בלב, לאחר שהמתנתי שישוחרר הוא הגיע יום אחד עם אנשי מקצוע והודיע לי שהוא יחליף רק הזכוכית, מה שישפיע רק במעט מאחר ומדובר בחלון ישן עם מסגרת עץ לא אטומה המונע ע"י הזזה ע"ג מסילה. ברצוני לדעת האם אני יכול, במצב זה, לצאת מהדירה מאחר והופר תנאי שהיה מבחינתי בבסיס החתימה שלי על החוזה, בתקופה הזאת לא ניתן כמעט למצא מישהו שיחליף אותי בב"ש ואני חושש שאם שינתי תמשיך להיות מופרעת ע"י רעשים אזי מצבי הלימודי יתדרדר. תודה רבה מראש, אלעד

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב מאחר ולא התנת את הדבר בחוזה בצורה מפורשת ולא קבעת את הדבר כתנאי יסודי - אתה צריך לסכם זאת עם בעל הדירה. לא לעזוב באופן חד צדדי. בהצלחה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר