הפרת חוזה בגלל שבעל הבית ממרר לי את החיים
לפני 4 חודשים חתמנו על חוזה בבניין שהיה אמור להתחיל בו פרויקט תמא 38 כדי לחסוך בכסף מהרגע שהתחיל הפרוייקט הפועלים ניתנו לנו הכבל של מכונת הכביסה על דעת עצמם מה שיצר נזילה בבית , ניתקו את תשתית האינטרנט מספר פעמים ועדיין מנתקים אותו כל פעם , בחודש האחרון היה אצלנו טכנאי בזק 6 פעמים ופתחתי 13 קריאות לתיקון חיצוני של הקו. רצוי לציין שאני עובד מהבית ולכן הדבר פוגע בפרנסה שלי!!! (הנושא עוד לא נפתר ובבזק טוענים שהעובדים של הבניין תולשים את הכלבים כל הזמן, הקבלן מתנער מכל הנושא הזה וטוען שזה בזק אשמים) ביטלו לנו את דוד השמש ולכן אנו תלויים בדוד חשמל אשר לא היה תקין ונאלצתי לשלם את התיקון בעצמי כיוון שבעל הבית מתנער מטיפול בנושא. והכי חשוב שהפעולים של הבניין נכנסו לדירה שלי ללא רשותי. מה ניתן לעשות בנושא? בעל הבית לא מוכן לשחרר אותי מהחוזה אלא אם אני אמצע דייר אחר במקומי ( אני לא מוכן לעשות את זה לאף אחד שיסבול את שאני סובל כרגע) אודה לעזרה בנושא זה מאוחד חשוב לי תודה מראש עומרי
תשובתי באה בעקבות הבנה כי כיום הנכם משלמים שכר דירה נמוך וכי ידעתם כי הנכם נכנסים לדירה בבניין שעובר תמ"א. תקלות רבות וניתוקים עוברים על דיירים שגרים בבניינים שבהליכי חיזוק מבנים. את ההנחה הזו יש להניח במועד כריתת החוזה. בעל הדירה חתם על חוזה עם היזם ובו אמור להיות סעיף המחייב את היזם לשאת בקילקולים שנובעים עקב רשלנות של עובדי הקבלן. על כן, ובלי קשר הנך יכול לדרוש את תיקון כל התקלות שקרו לך ואף לתבוע את המשכיר בבית משפט לתביעות קטנות. באם הנך מעוניין לעזוב הנכס ולהכניס מישהו תחתיך הנך יכול לעשות כן גם אם בעל הנכס מסרב לכך וזאת מסיבות לא סבירות עפ"י חוק השכירות. בהצלחה.
לנושא בזק .הקבלן טען במעמד החתימה כי לא יפגעו התשתיות. כבר חודש כמעט שאין לי אינטרנט בבית והנושא פוגע בעבודתי. בבזק טוענים כי כל הזמן מוצאים את הכבלים של התשתית למרות שהם באים לתקן את זה ( יש לי הקלטה של זה ) האם אני יכול לשמש את זה כסיבה לעזיבת הדירה? , האם יש עילה לתביעה בבית דין לתביעות קטנות? בחודש האחרון יצא כי לא קיבלתי תשלום של למעלה מ3000 ש"ח בעקבות הימים שלא יכולתי לעבוד בכלל הנושא
אייני יודע אם זו סיבה מספקת לעזיבת הנכס. אני מציע כי תתבע זאת בבית המשפט לתביעות קטנות בסיום תקופת ההשכרה על כל הנזקים שנגרמו ועלולים להגרם. בצע תיעוד בכתב הכולל תאריכים ופרטים חשובים. בהצלחה
אני מודה לך על עזרתך עזרת לי מאוד