האם
האם הרעת תנאי של פרילנסר בחברת הייטייק שעובד כמנהל מקצועי בפרוייקט שנמשכת כבר שנה לערך מלווה במכתבים שנראה שמטרתם אינה חיובית כמו ציון טענות חמורות שפעולותי גורמות בפגיעה בשם החברה וכו אבל פעם אחת בלבד אליה עניתי בכתב ושללתי אותה עובדתית מן היסוד. ולאחריהם לא חזרו זה היה הצעד הראשון ואחריו שיבוש בתנאי עבודה שפוגעים ביכולת הבצוע של הפרויקט ובחברה עצמה! לטענה הראשונה עניתי בכתב שזה עובדתית מסקנה שגויה ויש לי הוכחות לכך. אבל שאלתי אם הקו הזה של המצאת האשמות חסרות בסיס במישור האישי והעסקתי לא מצריך תגובה חריפה ממני? על פי הבנתי זה נעשה מחוסר כדאיות כלכלית שלהם בפרויקט ואני משער שהם רוצים לגרום לי לעזוב בעצמי כדי שאני יחשב למפר של ההסכם! בעוד בפועל זה לא נאמר רק נעשה באופן מתמשך. האם אני צריך להתריע על כך? האם יש בהעדר התראה משהו שיכול לפעןל לרעתי? או שמעשיהם מדברים בעד עצמם? שנית הרי במידה ומשהו לא מרוצה מפרילנסר למה הוא לא מסיים את החוזה איתו ? זה מאוד מוזר! האם הודעה שלי על רצון לסיים את העבודה אצלם יכולה להעמיד אותי במצב בעייתי יותר ממצבי כיום? כל זה נעשה כאשר כל העבודה עלי למרות שהאחריות עליהם ובפועל לא נוקפים אצבע רק מתלוננים! אודה על כל עזרה. נועם
נא העבר את שאלתך לפורום דיני עבודה.