לאיזה עורך דין עליי לפנות
העבדתי כמפיצה עם חוזה במשך 3 חודשים , עסקאות שנסגרו לא שולמו או לא שולמו במלואם, ההתקשרות עם החברה שלה הפצתי את התוכנה התנהלה מולי באופן צמוד מדי יום התכתביות באימייל , תיאום פגישות לא בהכרח לגבי מכירות אלא שת"פ , בינואר הפכתי להיות שכירה באופן זמני בתקופה כמעט שלא מכרתי עסקאות בכל מקרה שתי שאלות : 1. אני מעוניינת לתבוע / לדרוש עדיף בטוב אבל אם לא בדרך משפטית 2. האם עליי לבחון תביעה ליחסי עובד מעביד אם איזו התמחות משפטית עליי לבחון זאת ?
אם היו יחסי עובד מעביד לעו"ד בתחום דיני העבודה. באם לא, והסכום היה קטן מ 34,000 עלייך לפנות לביהמ"ש לתביעות קטנות. ובאם הסכום גבוהה יותר יש לפנות לתביעה כספית באמצעות עו"ד העוסק בליטיגציה בתחום האזרחי. בהצלחה.
מה הם השאלות שאני צריכה לשאול את עצמי כדי לדעת אם היו יחסי עובד מעביד, מה שאני יודעת זה שהועברו אלי לקוחות לטיפול כל הזמן התבקשתי לעדכן לגבי התקדמויות על קובץ בdropbox כמעט כל בוקר היו התכתביות ב sms וואסאפ בקשות לתיאומי פגישות הזזת פגישות תיאום של הפגישות עם מספר גורמים במטרה שתהייה מכירה ואני את שכרי ירוויח מהעמלות. עוד אני יודעת שזה היה מאוד מאוד אינטנסיבי .
אנא העבירי שאלה זו לפורום דיני עבודה. תודה
שאלות נפוצות:
אוסנת
אנונימית
אנונימית
שושנה