לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ערן

הסכם פשרה בתביעה כספית

שלום רב, היגשתי תביעה כספית כנגד חברה. התברה פנתה אלי בהצעת פשרה כספית עליה סיכמנו. עו"ד החברה העביר לי 2 מסמכים :האחד הסכם הפשרה כולל הפיצוי , והשני הודעה לבית המשפט שהצדדים הסכימו לפשרה ומבקשים בהסכמה לדחות את התביעה. כ"כ סוכם שהסכם הפשרה יהיה סודי ולא יועבר לבית המשפט מחשש לתקדים. חתמתי על שני המסמכים, והעברתים לעו"ד של החברה שהעביר את הבקשה החתומה לפני כמה ימים לבית המשפט. בית המשפט מיהר לאשר את בקשת הדחיה. ואולם, עו"ד של החברה אינו מחזיר לי אך את הסכם הפשרה החתום ע"י החברה וזאת למרות כל בקשותי. נותרתי עם תביעה שנדחתה וללא הסכם . מה ניתן לעשות? האם אפשרי להגיש בקשה לבית המשפט לביטול פס"ד, אם כן - באיזו עילה? ומה ניתן לעשות באופן אישי כנגד עו"ד שהונה אותי ? אודה לתשובתכם

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

בקש ממזכירות ביהמ"ש שישלחו לך את עותק ההסכם החתום.

ערן

ההסכם לא הועבר לבית המשפט אלא רק הבקשה בהסכמה . את ההסכם הייתי אמור לקבל בחזרה מעו"ד חתום. האם אפשרי להגיש בקשה לביטול פס"ד?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

שלח מכתב התראה לפני הגשת הבקשה לביטול פס"ד. ניתן גם לבקש צו להמצאת עותק ההסכם . עילות הבקשה לצו או לביטול פס"ד פשוטות ונשענות על העובדה שעותק ההסכם לא הועבר אלייך והצד השני לא מכבדו. העזר בעו"ד. בהצלחה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזים