לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
בן

יציאה לפני תום חוזה

יצאתי לפני תום החוזה ושאחרי שהדיירת החדשה נכנסה לדירה ונתתי לה את מפתחות ללא שקיבלתי את הצקים בחזרה , בעל הדירה מבקש ממני סכום של 1600 שח על זה שיצאתי לפני תום החוזה ולטענתו צריך לפנות לבנק ולהוציא את הצקים ותהליך זה רוצה את הסכום הנל השאלה אם אני חייב לשלם לו? ומה אני יכול לעשות? שאלה שניה אם אני מגיע להסדר איתו איזה מסמך אני צריך להחתים אותו על מנת לא להתקל בבעיות עתידיות ? חשוב לציין שבחוזה לא מוזכר שום סעיף על יציאה לפני הזמן, ובשיחות שלי עם בעל הדירה לא הוזכר על הסכום הזה עד אחרי שמסרתי את המפתחות לדיירת החדשה .

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

עפ"י חוק השכירות הנך יכול להביא מישהו שיכנס תחתיך לחוזה השכירות באותם התנאים ובאותו הסכום . כמובן שיש לקבל את רשות בעל הבית לגבי האדם אותו רוצים להכניס למרות שבשל סירוב בלתי סביר ניתן יהיה לעשות זאת ללא הסכמת בעל הדירה. במידה והוא רוצה להוציא את השיקים מהבנק וזה יעלה לו עמלה אתה יכול להשתתף בעלות העמלה במידה ויוצג בפנייך אסמכתא מהבנק לגבי גובה העמלה (כמה שקלים כנראה - אם בכלל). סכום של 1600 שקלים הוא בלתי סביר ואינך חייב לשלמו. במידה ותרצה להגיע להסדר החתם אותו על מסמך האומר : "שככל הנוגע לחוזה השכירות שנחתם בתאריך .... אין ולא תהיה לבעל הדירה כל טענה או תביעה לתשלום או לפיצוי וכו.." בהצלחה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזים