לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
זאב

חשש מסחטנות מצדו של עו"ד

אני שכרתי דירה ומשכיר הדירה באופן בוטה הפר חוזה שכירות כך שאני נאלצתי לעזוב את הדירה. פניתי לעו"ד והוא שלח מכתב למשכיר בדואר רשום והציע לו לפצות אותי בסכום מסויים, אך המשכיר סירב לקבל את המכתב. אז עו"ד הגיש תביעה בבית משפט ושלח כתב תביעה עם השליח למשכיר. משכיר הדירה חתם על קבלת כתב תביעה והגיש תביעה שכנגד. אני כבר שילמתי לעו"ד עבור ניהול התיק כסף רב. עכשיו לדבריו של עו"ד צריך לפתוח תיק חדש והוא דורש כסף נוסף ואומר שאם אני לא אעשה זאת אזי השופט יפסוק בעוד 45 יום לטובת הנתבע ואני אפסיד במשפט. שאלתי היא האם התביעה שכנגד מחייבת פתיחת תיק חדש או שהכל ניתן לעשות באותו ההליך. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

הליך התביעה שכנגד יתנהל באותו ההליך. "תיק חדש" זוהי הגדרה של עו"ד ומשרדו. יש איפוא מקום לגביית שכ"ט נוסף אך מידתי בהתחשב בנסיבות.

זאב

המון תודה על התשובה. אין לי יותר אמון בעו"ד שלי ואני רוצה להחליפו. איך אני עושה את זה? האם כתב הגנה שכנגד יכול להגיש עורך דין אחר? ואם כן, אז מי ייצג אותי בבית משפט - עורך דין שהגיש תביעה או שזה שהגיש כתב הגנה שכנגד . תודה על התשובה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

הכל אפשרי ושניהם יכולים לייצג אותך, אך יתכן ותשלם פעמיים. נסה להגיע להסדר איתו או לצאת מההסדר איתו ולתת הכל לעו"ד אחר.

זאב

המון תודה על תשובה עניינית!

זאב

המון תודה על התשובה. אין לי יותר אמון בעו"ד שלי ואני רוצה להחליפו. איך אני עושה את זה? האם התביעה שכנגד יכול להגיש עורך דין אחר? ואם כן, אז מי ייצג אותי בבית משפט - עורך דין שהגיש תביעה או שזה שהגיש תביעה שכנגד . תודה על התשובה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזים