לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
בלה

ביטול הרשמה לגן

שלום, רשמתי את הילדה שלי בת החצי שנה לגן פרטי לפני חודשיים בדיוק. ההרשמה בוצעה לאחר שיחה עם המנהלת והבעלים וביקור במקום בו הובטח שמדובר על קבוצה קטנה המונה עד 5 ילדים ומטפלת צמודה לקבוצה. בפועל במשך רוב שעות היום מאחדים את הפעילות של הקבוצה הקטנה של הילדה והקבוצה הגדולה יותר (מדובר על ילדים שכבר הולכים). בנוסף במשך הרבה מהפעילות הילדים נמצאים עם מטפלת אחת בלבד ועוד הרבה מקרים הילדים נמצאים ללא מטפלת בחדר בו הם נמצאים בכלל. בנוסף קיבלתי מסמך המפרט סדר יום לתינוקות וכולל פעילויות שונות, בפועל במשך החודשיים האחרונים לא בוצעה אפילו פעילות אחת. עוד על זה,מדובר בגן עם מצלמות והיו המון מקרים שתפסתי שהילדה נמצאת לבד זמן ארוך, שוכבת על הבטן בשינה למרות שהצהרתי ודרשתי המון פעמים שזה לא יקרה, היו מקרים ששמו את הילדה קשורה בסלקל בצד במשך שעה ועוד דוגמאות. בכל המקרים האלו פניתי והתלוננתי והבטיחו לי שיטופל. נוסף על כך גם המטפלת שבעקבותיה הגענו לגן עזבה והוחלפה ללא כל הודעה להורים. בחוזה יש תנאים סטנדרטים ולא מדובר על הטיפול בילדים. בעקבות כל מה שרשמתי (ושהרבה מהתלונות והאירועים מתועדים אצלי בהודעות, תמונות מהגן והקלטות) ניתן לבטל את ההרשמה לגן ללא הפיצוי שבחוזה מוגדר כחודש? האם ניתן לבטל את ההוראת קבע ובמידה והמנהלת תתבע ניתן לזכות בעקבות כל מה שרשמתי? מדובר על ילדה שיש לה עיכוב התפתחותי קל מאוד אבל כבר הרבה פעמים הסברתי לצוות ולבעלים שצריכה לקבל עזרה וחיזוקים, מה שקורה מצידם באופן חלקי ביותר ובהרבה מהמקרים אפילו גובל בהזנחה (משאירים לבד בחדר אחר בלי השגחה במשך חצי שעה). תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

במידה ותבטלי צפי לתביעה בגין ביטולך. ראשית הייתי ממליץ לשלוח להם התראה על הליקויים בגינם את רוצה לעזוב ולהודיע על עזיבתך מעט זמן קודם. שנית, נסי לאסוף הוכחות לדברייך. המקרים שהצגת דורשים ראיות ורישום הדברים על מנת להוכיח את טענותייך. חלק מטענותייך לא נראות כסיבה מספקת לביטול ההרשמה (כגון החלפת המטפלת). בהצלחה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזים