לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
בקי

צביעת דירה בתום שכירות

בחתימת החוזה נאמר לי על ידי בעלי הדירה שהם לא עושים בעיות ולא נאמר לי שאני מחוייבת לצבוע את כל הדירה בתום חוזה השכירות. החוזה עצמו יש סעיף שאומר: ״השוכר מצהיר שקיבל דירה נקיה ומסוידת ומתאימה למגורים ואם הדבר יתחייב באופן סביר, הוא מתחייב לסיידה על חשבונו עם החזרתה למשכיר״ יש לציין ששמרתי על הדירה ואין ממש מה לצבוע רק דברים קטנים מקומיים שנוצרו כתוצאה מבלאי טבעי ומחיה . למרות שבעת החתימה לא הסכמתי לצבוע את כל הדירה שלהם שלמתי לצבעי שיצבע מקומית , בעלת הגירה מתקשרת אליי צועקת שאם לא אצבע את כל הדירה היא תפדה צק בטחון שלי , נאלצתי להוסיף לצבעי כסף וכאשר סיכם איתם לצבוע הוא נבהל מהם ואמר שהם לא אנשים והם רוצים יותר מצבע ולא משנה איך יצבע הם ידרשו כסף. נאלצתי לבטל את הצבעי ושלמתי להם כסף שיעזבו אותי לנפשי ויצבעו לבד וזה הרבה כסף. האם היה עליי לשלם להם ? למה אין חוק שמגן על שוכרים טובים כמוני ששמרתי על הדירה שלהם כאילו היא שלי , הייתי שקטה , כמעט ולא נכחתי בדירה , לא הכנסתי אנשים , שמרתי על שכנות טובה וכו . איך בעל הדירה כותב חוזה ורק הוא יודע מה הוא כתב ורק בסוף אני מגלה שאני מחוייבת לצבוע את כל הדירה שלהם על חשבוני למרות ששמרתי עליה כי מהחוזה הבנתי שאני מחוייבת לצבוע במקרה של נזקים וכמובן ששמרתי על הדירה ומי בחורה מסודרת איכותית וטובה . לי זה מרגיש כמו ניצול וגזל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

בד"כ כשמקבלים דירה צבועה מחזירים אותה צבועה. בסעיף שכתבת נאמר שהצביעה תהיה כאשר נדרש באופן סביר יצבע השוכר. הסעיף כתוב לא נכון ולא תקני אך המשמעות היא שהדרישה לצביעה היא כאשר הדבר מתחייב ממצב הקירות. אני מניח שכעת אחרי הצביעה תתקשו להוכיח אחרת..

מ

אין שום בעיה. תודיעי לבעל הבית שאת מוכנה לצבוע את כל הבית. רק עניין אחד, מאחר ולא סוכם על הגוון, את צובעת את התקרה הקירות והרצפה בשחור.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזים