לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אילנה

רטיבות בתקרה בחדר השינה במשך מס' חודשים

שלום, מזה מספר חודשים יש לי רטיבות בתקרה בחדר השינה. לדירה שמעליי יש חדר שינה מעל חדר השינה שלי ולכן בסבירות גבוהה הנזילה אינה מדירה זאת. ולכן פניתי גם לדירה שצמודה לדירה שמעליי, שבקיר המשותף ביניהם יש לדירה הצמודה חדר אמבטיה ומטבח. השכן בדירה הצמודה הזמין אינסטלטור דרך חברת הבטוח שלו, אשר בדק וטען כי יש נזילה קטנה ותקן את הנזילה, אך הרטיבות המשיכה להתפשט. ההשכן הזמין פעם נוספת את האינסטלטור, שטען כי אינו מאתר מקור נזילה מהדירה. למרות זאת, הרטיבות בתקרת חדר השינה ממשיכה להתפשט ולא יכול להיות מקור אחר לרטיבות מאשר הדירה הצמודה לדירה שמעליי. נאמר לי כי אני יכולה להגיש תביעה בנושא למפקחת על הבתים המשותפים . אשמח לשמוע לדעתך . תודה אילנה

עו"ד דניאל רותם

שלום אילנה, רטיבות מצטברת בשכבת החול מתחת לרצפות בדירה שבה אירעה הדליפה. הרטיבות ממשיכה לחלחל לדירה בקומה שמתחת לדירה בה אירע "הפיצוץ" לאורך מספר חודשים עד להתייבשות שכבת החול. השכן שבדירתו אירעה דליפת המים אחראי לשפות אותך בגין כל נזקיך. אני יכולה להתייעץ עם מומחה מטעמך או להמתין להתייבשות הרטיבות במהלך החודשים הבאים. רק לאחר התייבשות החול ותקרת דירתך יהיה טעם לתקן את הנזק בדירתך. אם השכן יסרב לשלם את הוצאות התיקון בדירתך, תוכלי לתבוע את נזקיך בתביעה שתגישי למפקח על רישום המקרקעין או לבית משפט השלום.

דודו

כידוע מתקנים מטעם הביטוח אינם בודקים יסודי ועל כן אני ממליץ להזמין גורם חיצוני שאינו קשור לחברת ביטוח וכך תוכלי להוכיח את הנזק

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בתים משותפים