אריחי רצפה שרוטים
שלום, בהקשר למה שרשמתי לך , ניקיתי היום את הרצפה וראיתי שהבעיה ממש חמורה כל אריחי הרצפה שרוטים ויש כתמים שחורים של גיררה קראתי לנציג הקבלן שיבוא לראות מכיוון שאחרי הניקיון רואים ממש טוב את השריטות ולא רק יש מקומות שהשריטות ממש עשו חור בריצפה. לא יודעת מה לעשות, וגם די מיואשת הוא לא מוכן להחליף לי את אריחי הריצפה בכל המטבח והמזדרון למרות שברור שהקבלן עשה זאת בככל שגרורו לי דברים בדירה אלומיניום של החלונות ומה לא. טוען שמסכים להחליף רק את האריחים שבאם יש ממש חור, הטענה שחו שהסיבה שהוא לא מחליף היא שאנחנו שינינו סטנדרט וזה אחריות שלנו. אני לא מצליחה להבין הם גררו לי סחורה של כל הקומה על הריצפה ללא הכרה ואני צריכה לשאת בתוצאות ? הוא אמרהשאם אני ייקנה את הארעחים ויביא לו הוא יחליף לי, למה אני צריכה לשם שוב? כבר קהיתי והבאתי להם והם הרסו לי את הריצוף. מה אני יכולה לעשות? האם הוא צודק שהם לט חייבים לח כלום וזאת בעיי שלי? אשמח גם למספר הטלפון שלך כי כנראה שלא תיהיה לי ברירה אלא לתבוע אותם . לאחר שאקנה את האריחים. תודה מראש.
ליהיא, שלום רב, הקבלן אינו צודק. אם הוא גרם את הנזק הוא אחראי, והעובדה ששדרגת את המרצפות אינה משנה זאת. בכל אופן, תקפידי לתעד הכל ולצלם את המרצפות, וכן לפנות לקבלן בכתב. את מוזמנת ליצור אתי קשר בדואר אלקטרוני: yoav@asc.co.il. שבת שלום