לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אלון

יעוץ מול קבלן בניין

יש לי בעיה מול קבלן בניין שדורש שהשלם את התשלום האחרון עבור הדירה שהאיכלוס שלה קרוב באמצע אוגוסט 15 ולא מוכן לקזז מההחוב את מה שהוא היה חייב לי בנושא שכר הדירה ( 150% ו 125% ) לשלם לי במשך שנה וחודש בערך שעברה מאז המועד הראשמי שבו הייתי צריך להכנס לדירה ויש לו כל מיני טענות על העקוב כמו המבצע הצבאי התארגנות ועוד למרות שבזמן המבצע למעט שבוע אחד של חופש מאורגן החברה והאתר עבדו גם אם חלק מהעובדים נקראו למילואים . משרדי החברה בנתיבות ואתר הבניה - הבניין במרכז הארץ האם אני חייב לקחת הלוואה מיוחדת כדי לשלם לו את החוב , כאשר ההלוואה היא על הסכום שהוצאתי על שכר הדירה בשנה וחודש האחרונים בגלל הדחיה באיכלוס ?? הודה לך אם תוכל לומר את דעתך בעניין , זה יוכל לעזור לי והאיכלוס מאד קרוב ! תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אלון, שלום רב, לפי החוק על הקבלן לשלם לך כל חודש את הפיצוי על העיכוב במסירה, ואם הוא לא עשה את זה אז כמובן שזכותך לקזז את החוב. מבחינה מעשית, אני מציע לך לשלם את מה שהוא דורש (אבל אל תחתום על ויתור על הפיצוי המגיע לך) ולהודיע לו בכתב שאתה דורש – ותתבע בבית משפט – את הפיצוי המגיע לך. כמובן שאתה זכאי גם להפרשי הצמדה וריבית על התשלומים החודשיים שהקבלן לא שילם לך.

אלון

עו"ד יואב סולומון , אני מאד מודה לך ,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ליקויי בניה