לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נרקיס

קבלן תעלולן ושקרן

לצערי ולצער שאר הקוניים בבניין קנינו דירה. הקבלן שמצטיין בחוסר אמינות , תעלוליים בלתי פוסקים , שקרים ללא הפסקה , הבטחות שווא , זילזול ופורע חוק סדרתי , ברוב חוצפתו קבל את כל הכסף עבור הדירה שקניתי ומסרב למסור לי אותה אם לא החתום לו שהעבודות והביצוע מצויינים ואין לי שום טענה והביצוע נעשה על פי ההסכמים , המצב של הדירה הנוראי שהדירה נראת כמו דירה ישנה לא מאפשר לי לחתום על הסכמה כזאת , מצד שני כל הבטחותיו הרבות לתקן את כל העבודות הרשלניות והמפגעים בדירה במשך כבר 4 חודשים לא אמיתיות והוא בפועל מסרב לעשות משהו . אם זה לא מספיק אז החברה פורעת החוק הזאת גם איחרה עד היום במועד האיכלוס בשנה וכמעט 4 חודשים תאריך האיכלוס היה אמצע יולי 2014 ואם זה עדיין לא מספיק ברוב חוצפתה גם לא שילמה בכלל כמו שחייבת בחוק את עלות השכרת הדירה מאז תאריך האיכלוס . וכמובן עד היום ממשיכה בהבטחות שווא ושקרים כמו חול . נאמר לי בשי"ל שהייתי צריך לתבוע את החברה ללא דיחוי. האם זה הפתרון הנכון ? יש לציין שמשרד עו"ד שלהם שלמתי בעבור ההסכם עם הקבלן מתחמקים ותשובתם בדומה לקבלן בצורת המשך הבטחות השווא .

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

נרקיס, שלום רב, אינכם חייבים לחתום על ויתור על תביעות כדי לקבל את הדירה. דרישת הקבלן בנקודה זו אינה יכולה להתקבל. באשר לתשלום הפיצוי עקב איחור במסירה – על פי החוק על הקבלן לשלם אותו מידי חודש, והייתם יכולים לתבוע סכום זה כבר מזמן, אבל העובדה שלא הגשתם תביעה אינה פוגעת בזכותכם ואתם יכולים לתבוע עכשיו. לפי מה שכתבת על הקבלן אני ממליץ לכם לקבל ייעוץ משפטי כבר עכשיו ולפנות לקבלן באמצעות עורך דין – הן בקשר למסירת הדירה (ולטיפול בליקויים) והן בקשר לפיצוי על האיחור במסירת הדירה. אם יש בעיות דומות גם לרוכשי דירות אחרים כדאי לכם לנסות לשתף פעולה. בהצלחה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ליקויי בניה