לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מריה

הכלב החדש של השכנים מרעיש ולא מעניין אותם שהוא מפריע לנו

שלום רב, אנחנו גרים בבית משותף והרבה פעמים כמו כולנו גם אנחנו סגרנו עיניים על כל הדברים שקורים אצל השכנים! אבל זה כבר הגיע לגבול מסויים שפשוט כבר אי אפשר לסבול! לפני כחצי שנה או יותר, הכלב של השכנים מעלינו נפטר והם קנו כלב חדש, הכלב היה גור והכל היה בסדר, אבל הכלב כבר גדל וזה כבר לא כלב אלה מיני סוס פוני לא ממושמע! הוא כל הזמן רץ בבית, מזיז את הרהיטים (שגורם לרעש נוראי אצלנו בבית) וכמובן איך אפשר לשכוח מהנביחות ב-5 בבוקר! מספר פעמים ניסינו לדבר עם השכנים,ביקשנו מהם דבר בסיסי כמו לשים מדבקות סיליקון על הרהיטים שאמורים למנוע חריקות,כמובן שהבקשות לא נענו, רק קיבלנו צרחות והאשמות שאנחנו שכנים בעיתיים ומתלוננים על סתם! הלכנו גם למשטרה, גם שם לא עזרו לנו בכלום ואמרו שנזמין ניידת בזמן שהכלב עושה רעש, אבל הרעש הוא לא מתמשך וכאשר הניידת תגיעה לא יהיה כבר כלום! נכון לעכשיו אני בבית שלי במשך היום מדליקה מוזיקה או כל דבר אחר כדי לא לשמוע את רעש הגרירות ובלילה אני הולכת לישון עם אטמי אוזניים או עם אוזניות ומוזיקה כדי לא לשמוע את הנביחות! כמובן שגם זה לא אידיאלי, כי אטמי אוזניים בהמשך הלילה יוצאים מהאוזניים ואחרי אוזניות ומוזיקה אני קמה עם כאב אוזניים ועם כאב ראש!להזמין שמעי קול אין לנו אפשרות,כי זה עולה דיי הרבה כסף ואנחנו זוג צעיר, היינו פונים לעו"ד ומעבירים את זה אולי לבית משפט אם היינו יודעים שזה באמת יעזור איכשהו! בקיצור אין לי שקט בבית שלי, אין לי שום רצון להיות בבית שלי!שקט והרגשת נוחות זה הדבר הבסיסי שאמור להיות לכל אדם בבית שלו! בבקשה עזרה!!!!

עו"ד דניאל רותם

שלום, במסגרת זו שנועדה אך ורק לתת הכוונה וייעוץ ראשוני לא אוכל לפתור את בעייתכם. אני סבור כי אתם כבר יודעים כי רק בעזרת צו שיפוטי תוכלו לגרום לשכניכם להיפטר מהכלב או לפחות לרסן אותו. בהקשר זה אציע לכם להקליט את הרעשים כדי שההקלטות ישמשו כראייות לתמיכה בטענותיכם. רק אם תוכלו להוכיח לשופט כי שכניכם אכן גורמים לרעש בלתי סביר בשעות המנוחה תזכו לקבל צו מניעה שיחייב את שכניכם לוותר על הכלב או לרסנו כך שלא יטריד את מנוחתכם.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בתים משותפים