לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דורה שיינבוק

צינור מזגן של השכן

שלום רב-השכן ממולי (קומה 6) מתעלם מהבקשות שלנו (גם בכתב) לתקן את צינור הניקוז של המזגן- המזגן מטפטף תדיר על מכוניתי, כך שאני נאלצת לחפש חנייה ברחוב - למרות שיש לי חניה רשומה בטבו- אני שוקלת להגיש תביעה למקח על בתים משותפים בבקשה לצו "עשה" . האם זו הדרך? מה הסכום האגרה ? אני גרה ברמת גן - האם עלי להגיש את התביעה ללשכת המפקח בתל-אביב ? מה עושים אם אין לי את מספר תעודת הזהות של השכן? תודה רבה !!!

מאיה

אני מניחה שמים של מזגן הם מטרד. מה את עושה כשיורד גשם? האם כבר הגשת את התביעה? באמת מסקרן לדעת האם בתביעה ניתן לעזור בכך. ^_^

עו"ד דניאל רותם

שלום גב' שיינבוק, את זכאית להגיש תביעה לצו מניעה להפסקת המטרד. סכום האגרה בגין תביעה שאינה תביעה לסכום קצוב הוא 645 ש"ח. את התביעה עליך להגיש בלשכת המפקח על רישום המקרקעין בה רשום הבית. אם ביתך נמצא ברמת גן, אזי הוא רשום בלשכת רישום המקרקעין בתל אביב המצויה בבית קריית הממשלה בדרך מנחם בגין 125 בת"א ( מול מרכז עזריאלי ). את מספר הזהות של השכן תוכלי למצוא בנסח רישום של הבית. ניתן לקבל נסח מרוכז של כל הבית באינטרנט תמורת אגרה בשיעור 11 ש"ח. לחילופין, ניתן לקבל נסח רישום של הבית גם בלשכת רישום המקרקעין תמורת אגרה בסך 71 ש"ח. בנסח תמצאי את שמות כל בעלי הדירות בבית לרבות מספרי זהותם.

זמי

סליחה שאני בוטה מעט- בסך הכל מדובר במים נקיים, מה הבעייה? ובכלל נראה י שזה עניין פרטי בין שכנים ולא קשור לבית משתף. לגופה של שאלה- תוציאי נסח רישום של הדירה, שם יהיה רשום מספר הזיהוי של בעל הנכס.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בתים משותפים