לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
איציק

היכן תובעים את עמידר

שלום רב, שמי איציק דייר עמידר גר בתל אביב . ברצוני להגיש תביעה נגד חברת עמידר. פניתי למוקד שרות של חברת עמידר מהחודש השלישי 2016 בגלל נזילה בתוך הבית שלי .אני גר קומה אחרונה ומי הגשמים חודרים לי לבית.התלוננתי במוקד עשרות פעמים ,ופתחתי עשרות קריאות. הקריאות מתועדות מוקלטות ושמורות במאגר המוקד, חברת עמידר קיבלה תקריאות ולא התייחסה ולא טיפלה במצוקה שלי , הגעתי בנוסף לסניף 4 פעמים והתלוננתי בפני המנהל והסגן, אמרו שיטפלו ולא טיפלו התאריך היום 4 לדצמבר 2017 וזה החורף השני שאני הולך לחיות עם מי גשמים בתוך ביתי זאת תלונה אחת. תלונה שנייה: נקלעתי בשנים האחרונות למצוקה כלכלית בהוצאה לפועל וחובות . הצטבר לי חוב בחברת עמידר . אני חותם כרגע בביטוח לאומי ומקבל דמי אבטלה . הם ביקשו שאני אציג בפניהם מסמכים מתועדים . הגשתי את כל מה שהם ביקשו על מנת לקבל הקלה בשכ״ד דירה והנחה על החוב המצטבר כבר חודש שלם אני מחכה לתשובה מהוועדה עקב ליקוי מקצועי התיק שלי עדיין לא הוגש ״ התשובה של הסוכן שטח לא היה לי זמן ושכחתי תצתרכך להמתין חודש נוסף. ברצוני להגיש תביעה נגד החברה שאני ישן חורף שני עם מים בתוך הבית קירות מתפוררים וחוסר מענה במצוקתי איך אני עושה את זה ולאן אני פונה?. איציק 0502737079

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

תביעה כנגד עמידר עמידר מחוייבת על פי דין לתקן ליקויי רטיבות או ליקויים אחרים בדירותיה, עליהן היא מחוייבת . היה ועמידר מסרבת לעמוד בהתחיבויותיה, הנך רשאי לפנות לבית המשפט לצורך מיצוי הדין עמה. באם הנזק אינו עולה סכום של 33,400 ש"ח , ניתן יהיה להגיש את התביעה בבית משפט לתביעות קטנות המצוי לרוב ליד בית משפט השלום.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מקרקעין