לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
גלית

פינוי בינוי התנגדות

אני גרה בדירה השיכת להורי בנין 3 קומות 6 דיריים בית שנבנה בשנת 1967 שבהחלט ראוי למגורים עם מעלית וחניה משופץ מבפנים ומבחוץ לאחרונה פנו השכנים לקבלן לפינוי בינוי בתחילה מתוך השישה היו שני דירים שסירבו אך הקבלן הגיעה להסכם עם הדייר מכיוון שהוא אב שכול הקבלן ינציח את הבן שלו ומבטיח לו דירה שלו יגורו מעליו שזה כמובן את דירת הגג, אני והורי מסרבים מכיוון שאני חולה שמחלה כרונית בכבד בני חולה באפלפסיה כח שינוי מתח לחץ יביא להחמרה במצב שלי יש לי כמובן גם אחוזי נכות מביטוח לאומי אני לא מעוניינת בכל העסק הזה(אני בשלב זה לא מסוגלת אפילו לארוז דירה ולעבור אין לי משהוא שיעזור אבי חולה סרטן) מה עלי לעשות ?אנחנו היחידים בבנין שלו מעונינים אוכל להגיד לבית משפט בענין המחלה זה יעזור , אוכל לבקש כסף בתמורה לדירה +פיצוי ראוי וכן או עזרה באריזה ובפירוק וכן שכר דירה יותר גבוהה הקבלן נותן 4000 ש"ח בסכום כזה איני יכולה למצוא דירה ראויה ומכיוון שאני חייבית מזגן ודירה ראויה למגורים ומיכוון שאני גם עם מערכת חיסונית מאוד נמוכה ומכול דבר אני יכולה לחלות אם זה עובש אבק כל הפרעה לסיכום האם יש אפשרות למשא ומתן עם הקבלן?

עו"ד שי אליאב

ככול וישנם סיבות אמתיות וכנות המצריכות פתרון ספציפי, ניתן ואפשר לדון בכך למול היזם.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי